2012-08-27 12:47:22

Стани доброволец

Присъедини се към нас – стани доброволец

Големите начинания са свързани и с големи усилия. Ежедневно се сблъскваме с проблема – много идеи, малко ресурс. А най-ценният ресурс е човешкият. Ако си лично свързан с проблемите на прежедверемнното раждане; ако ти, твой близък или приятел се е сблъсквал с това, ако ти самият си бил недоносено дете или ако просто по някаква твоя лична причина си обвързан с нашата кауза – присъедини се към нас!

Ние сме отворени за всякакво сътрудничество! Имаме много идеи, но сме сигурни, че колкото повече ставаме, толкова повече ценни идеи ще „родим" ... и ще ги „износим" заедно :), за да се превърнат в нещо наистина ценно за недоносените бебета на България и техните семейства.

Бъди полезен за каузата като допринесеш с това, в което си добър – може да си преводач, юрист, счетоводител, медицинско лице, журналист, психолог, социален работник, рехабилитатор, пр. и пр. или голям ентусиаст :)
Където и да е твоята сила, ако нашата кауза ти е на сърце, със сигурност ще открием най-ефективния начин да работим заедно.

Ако искаш да станеш доброволец към фондация „Нашите недоносени деца" - свържи се с нас на адрес dobrovolci@premature-bg.com

Включи се в кампанията “Да шием и плетем за недоносените бебета”


Фондацията "Нашите недоносени деца" стартира тази инициатива през март месец 2017г., като целта е да се изработват плетени октоподчета, шапчици, терлички и покривала за кувьози, всички важни и полезни за недоносените бебета. Изделията се изработват от доброволци и се изпращат към фондацията, след което биват дарявани в неонатологичните отделения в страната.

 При изработването им се придържаме към строги правила за безопасност, като се спазват стриктни изисквания за използваните материали и качеството на самите изделия. Безопасността на недоносените бебета е на първо място в тази иницатива.

 Ако желаеш да получиш повече информация за кампанията, можеш да го направиш в специално създадената фейсбук група "Да плетем и шием за недоносените бебета" , където ще намериш изисквания, съвети, схеми и приятели, ще разбереш как може да дариш материали или средства, с които да закупим такива.

 Твоето хоби и талант може да помогне на недоносените бебета и да донесе усмивки на родителите им.  

 Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446